Megrázó részleteket árult el az eltűnt magyar villanyszerelő felesége

Üresen találták meg a 14 napja eltűnt Mácsik Zoltán fehér transzporterét nem messze Abdától.

Az 52 éves villanyszerelő vállalkozónak rejtélyes módon egy benzinkúton veszett nyoma két hete. A férfi feleségét, Mártát egy ideje gyötri az aggodalom Zoltán eltűnése miatt, az üresen talált autó pedig tovább fokozta a nyugtalanságát.

„Ahogy befordultak a ház elé a kocsival, mintha a férjem tért volna haza egy átlagos munkanap végén” – mondta Márta, aki hozzátette, szörnyű érzés volt látni, hogy a férje nem ül az autóban.

A Ripost információi szerint a férfi értékes gépeket tett a jármű rakterébe, amiket szintén nem találtak meg az autóban.

Az asszony gyakran kap meg nem erősített rossz híreket férjéről.

„A legrosszabb az, amikor olyan híreket kapunk, hogy Zoli meghalt, hogy egy tóból húzták ki a holttestét, vagy megtalálták valahol” – aggodalmaskodott Márta, hozzátéve: ilyenkor azonnal értesíti a rendőrséget, akiktől rendszerint azt a választ kapja, hogy nincs tudomásuk a hírről. Az asszony továbbra is hisz abban, hogy a rendőrség élve hazahozza a férjét.

A hatóságok letartóztattak egy É. István nevű személyt, akit azzal gyanúsítanak, hogy előre kitervelte Mácsik meggyilkolását. A lap úgy tudja, É. István Mácsik közvetítője volt, és 10 ezer euróval tartozott neki.

forrás

Szólj hozzá

admin