1

Megszólalt Orbán Viktor veje – ezt gondolja a kormányfőről

Kerüli a nyilvánosságot, de most terjedelmes interjú készült Tiborcz Istvánnal, Orbán Ráhel férjével.

Orbán Viktor miniszterelnök vejével az Origo készített interjút azután, hogy a múlt héten ismét előtérbe került a neve egy ingatlanvásárlás kapcsán. Az első kérdés is erre vonatkozott, íme a cikk legfontosabb elemei:

 •  A XII. kerület legjobb helyén lévő ingatlant magánszemélyektől, üzleti célra vásárolta. Az épületről kiderült, hogy életveszélyes volt, most zajlik a felújítása. Már elfogadta, hogy egyre nagyobb figyelem irányul rá, és minden üzleti lépéséről sajtóhír lesz.
 • Vállalkozó beállítottságú ember, 2007-ben, 19 évesen indította el az első vállalkozását. A közvilágítási projektekben részt vevő cégben, az Elliosban való részesedését a személyét és családját ért támadások miatt adta el. Ezután olyan területet keresett üzletemberként, amely nincs kapcsolatban állami és önkormányzati tenderekkel – így talált rá az ingatlanfejlesztésre.
 • A turai kastélyfelújítás kapcsán elmondta, hogy annak nincs és nem is lehet köze az állami felújítási programhoz, mivel a düledező épület magántulajdonban van. Nem szokott Orbán Viktorral cégügyekről beszélni, az apósától általánosságban csak azt a tanácsot kapta, hogy a döntéseit ne befolyásolják az egyes politikai támadások.
  • BDPST Zrt.-ben valóban van tulajdonrésze, cáfolja, hogy off-shore vállalkozás lenne.
  • Nem tervezi, hogy politikai pályára lép, vállalkozó típusú embernek tartja magát.
  • Arra a kérdésre, mennyire befolyásolja, hogy az apósa a miniszterelnök, a követkkezőt válaszolta: “Több mint tíz évvel ezelőtt ismertük meg egymást feleségemmel, és közismert, hogy nem anyóst, vagy apóst választ az ember magának, hanem társat. A miniszterelnök vejének lenni, ahogy mondtam, számos kötöttséggel jár, és az ember támadásoknak van kitéve, bármit is tesz. Másrészről azonban nagy tisztelettel és örömmel tölt el, hogy az apósom Orbán Viktor.”
  • forrás

Szólj hozzá

admin

One Comment

 1. Ez a fiatalember és a másik libsik rémálmának számitó Mészáros Lőrinccel együtt legalább itthon fekteti be a vagyonát,(ami kétes,vagy sem ) ellentétben az össze volt komcsi tolvajjal,mint pl. Csányival, Várszegivel, Szélessel Demjánnal,és a hozzájuk hasonlóakkal akik kitalicskázták a rabolt vagyont. Bár minden pénzember így gondolkodna.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.