0

Megtalálták Fanni naplóját. Kiderült mi történt az utolsó napokban

Egyre több információ derül ki VV Fanni ügyével kapcsolatban. Bár a fiatal lány holttestét továbbra is keresik, előkerült a táskája a naplójával együtt. Az előzetesben letartóztatásban lévő gyanúsított nem tett beismerő vallomást. A Blikk információi szerint  egy bennfentes ugyanakkor több részletet is elárult arról, hogy szerinte mi történt azon a bizonyos novemberi éjszakán.

 

Azt állítja, hogy Fanni beleegyezésével hagyták el a lány otthonát, annak ellenére, hogy a felvételen is pontosan látszik, hogy az ölében viszi ki az eszméletlen lányt – kezdte lapnak a bennfentes, aki elárulta, hogy mi is igaz az autóban talált vérnyomokról. – Valóban bérelt egy autót, amit úgy vitt vissza a kölcsönzőbe, hogy ki sem tisztította. Amikor a tulajdonosok észrevették a vért, azonnal értesítették a rendőröket.

 

Az informátor azt is elárulta, hogy bár a lány eltűnésekor nyoma veszett bőröndöt és ruháit nem találták meg, a kézitáskáját és az abban lévő dolgokat igen. Mindez azt jelenti, hogy Fanni naplóját is megtaláltak.

 

Fanni ebbe az A5-ös méretű, rózsaszín noteszbe vezette, hogy mikor és kivel találkozik, a kuncsaftok telefonszáma és neve is szerepelt a füzetben, továbbá azt is gyakran leírta, hogy mi történt vele. Az informátor szerint utolsó napjairól is szerepelnek részletek a naplóban. Fanni lakásában nem találtak dulakodásra utaló nyomokat, a helyszíneléskor a drogkereső kutya talált egy kávéspoharat.

 

Az is lehet, hogy gyilkosa elkábította Fannit. A gyanúsított volt barátnőjét is hívta aznap este, de a lány már nem is vette fel neki a telefont. Sokszor durva volt, az egyik exét például bezárta az autóba, amikor veszekedtek – mesélte a lapnak egy informátor.

 

forrás

 

 

Szólj hozzá

admin

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.