Megtörtént, amitől féltek! Sírva ment vissza régi házukba Tina és Emilio

Szívbemarkoló.

Mint ismeretes, csak úgy mint Tina és családja, Bangó Margit is Gyálra költözött. Néhány dolog azonban még a kispesti házban maradt, melyeket most Tina és Emilio segített visszajuttatni a művésznőnek.

De összeszorult torokkal lépték át a régi küszöböt, nehéz per­ce­ket éltek át, amikor vissza­tér­tek bol­dog­sá­guk egy­kori szín­te­rére, Bangó Mar­git régi otthonába.

Mindketten nagyon meghatódtak, mert ahogy Emilio fogalmazott, nagyon fájó szívvel jöttek el Kispestről. „Annyi minden köt minket oda. Ott lettem szerelmes Tinába, ott fogtam meg először a kezét. Nagyon nehezen hagytuk hátra ezt a sok szép emléket. Tina, én nem bírok bemenni, rosszul vagyok. Annyival üresebb itt most minden” – mondta Emilio, aki végül nagy nehezen belépett a volt otthonukba.

Felesége, Tina pedig egyik ámulatból a másikba esett, mennyire megváltozott a családi ház, amelyben felnőtt.

„Ha most egyedül jöttem volna el, valószínűleg leülök és elmorzsolok egy könnycseppet. Nekem ez a ház nagyon fontos az életemben” – mondta Tina, aki mindvégig elérzékenyülve pakolt a régi házban, míg Emilio összeszorult torokkal látogatta végig a volt kispesti otthon szobáit.

(Ripost)

Szólj hozzá

admin