0

Megtörtént! Valóra vált Hódi Pamela legnagyobb félelme

Nagy a baj.

Hiába hitt ah örökké tartó szerelemben, a csinos Pamela végül egyedül maradt kislányával. Visszaköltözött abba a házba, ahonnan évekkel ezelőtt egy bőrönddel indult – az édesanyjához menekült – írja a hot!

Amióta 2012-ben egymásba szerettek, Hódi Pamela és Berki Krisztián több válsággal is megküzdött. Kapcsolatukra általában a se veled, se nélküled jellemző illett, de eddig mindig meg tudták menteni, ki tudtak békülni. Úgy tűnik, a mostani szakításuk végleges.

A szakítás után az édesanyja támogatja Pamelát, aki szintén egyedül nevelte fel a gyermekeit. Pamelának testvérével együtt mindent egyedül kellett megoldaniuk. Éppen ezért tartja magát „férfias” nőnek.

Bár Pamela szeretett volna egy ingatlant arra az esetre, ha egyszer ketten maradnak a kislányával, de ezt a tervét nem sikerült véghezvinnie. Most mégis mindennél fontosabb a kis Natika lelke, aki a történtek ellenére jól érzi magát a nagymamánál. Pamela azonban olyannyira magába zárkózott az elmúlt időszakban, hogy lapzártáig nem tudta elérni a lap újságírójának.

(hot!)

Szólj hozzá

admin

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.