0

Mellnagyobbító műtétet kapott a 7 éves lány karácsonyra. Nem akarjuk elhinni, mi történt

Ez volt a magyarázat.

A 7 éves Juliet egy nagyon különleges ajándékot kapott anyukájától karácsonyra. A régen várt mellnagyobbító műtétjét, amit egyedül egyetlen orvos vállalt el Kínában.

Mindezt az előzte meg, hogy a kislány már két éve nyaggatta anyukáját, hogy nagyobb melleket akar. Illetve mellimplantátumot.

Anyukája, Dana Manson állítása szerint mindig megpróbálta lebeszélni, és mondogatta neki, hogy idővel majd meg fognak nőni a mellei. De a lányt semmi nem hatotta meg, és kezdett lelkileg és fizikailag is összeomlani. Semmi más nem érdekelte a világon.

Ekkor elvitték pszichiáterhez, ahol megannyi beszélgetés után, nagyon meglepő dolgot mondott az orvos. Le nem sikerült beszélnie a kislányt, viszont a szülőknek azt tanácsolta, hogy adják be a derekukat, mert a lány súlyos depresszióban és önképzavarban szenved, és csak ez segíthet az állapotán. Azt nem tudjuk, hogy más pszichiáter is egyetértett-e volna Dr. Eduardo Ramirez véleményével.

Mindenesetre a nő elkezdett plasztikai sebészt keresni, de senki nem vállalta a műtétet. Kivéve egy valakit Kínában. Ezután a kislánynak 65C-és melltartó mérete lett. És állítólag sosem volt még ennyire boldog.