4

Merkel tajtékzik a dühtől! Durva visszavágás Lengyelországtól az ellenük irányuló támadásért

A  DEUTSCHE WIRTSCHAFTS NACHRICHTEN számol be arról, hogy  Beata Szydlo lengyel miniszterelnök tegnap a lengyel RMF FM nevű rádióadónak elmondta:  Lengyelország előkészíti, hogy háborús kártérítést követeljen Németországtól. Szydlo szerint erre Lengyelországnak joga van és a lengyel államnak jogában áll azt követelni.

 

Az ezzel kapcsolatos vitát Jaroszlaw Kaczynski, a jobboldali kormányzó Jog és Igazságosság Párt elnöke júniusban kezdte meg. Witold Waszcykowski  külügyminiszter a múlt héten a kártérítés összegét 840 milliárd és ezer milliárd euró közötti összegben tartotta elképzelhetőnek

 

forrás

Szólj hozzá

admin

4 Comments

  1. Még több is jogos, mert a kamatait is követelhetik 78 évre!
    Lengyelországot 1939-ben támadták meg!

    HAJRÁ LENGYELEK!

  2. Miért? Ha más népeknek van,még az unokáik nevében is pénzt követelni Németországtól,akkor Lengyelországnak,aki köztudottan legalább annyit szenvedett,ha nem többet,nekik miért nem?

  3. Miért? Ha más népeknek van,még az unokáik nevében is pénzt követelni Németországtól,akkor Lengyelországnak,aki köztudottan legalább annyit szenvedett,ha nem többet,nekik miért nem?

    Ha észleltek más hasonló véleményt is Kedves facebook,ez csak azt jelenti,hogy az emberek tudatalattijában,hasonló vélemények formálódnak. Ezt nem ártana figyelembe venni a “megmondó embereknek” is!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.