1

Mi lett vele? Kávézóban dolgozik pincérként Csernus Imre

Évek óta festői környezetben, Noszvaj környékén él, borászata van, tavaly kávézót is nyitott, és nem mellesleg 16 éve járja az országot előadásaival.

Hetek nevű közéleti lap készített interjút Csernus Imrével.

– Amikor nem érzem jól magam valahol, akkor tudatosan elkezdem keresni azt a helyet, ahol jól vagyok – mondja Csernus Imre pszchiáter arról, hogy miért költözött a Bükkbe és nyitott kávézót.  – Itt jól érzem magam, és imádok pincérkedni hétvégente – mondja új életéről Csernus.

Arról, hogy miért vonzotta a pszichiáteri pálya a következőt mondta:

– Érdekelt, hogy a gyógyszereken kívül mit tudok még ajánlani? Hogy lehet a félelmeket megoldani? Rájöttem arra, hogy az első lépés az, hogy beszélünk róluk, definiáljuk azt, hogy mitől félünk. Mert ha felhangosítjuk, akkor már meghallhatjuk azt is, hogy valójában csak sajnáltatjuk magunkat. Nem beszélve arról, hogy megkönnyebbülünk tőle, mert már nem hazudjuk magunknak azt, hogy minden rendben.”

forrás

Szólj hozzá

admin

One Comment

  1. Igaza van! Ha valami baja van az embernek, beszelni kell rola, mert ha nem megfullad tole. n legalabbis igy vagyok vele. Ha megprobaltam valamit ellhallgatni, ami bantott, az folyton stresszelt, piszkalt, eszembe jutott es nem hagyott beken. Ha kibeszeltem, megkonnyebbultem es a problemam is megoldodott, mert vagy ravezettek, hogy tevedek, es, akkor nekem kell korrigalni magamat, vagy az illetekessel ertettem meg, hogy o korrigaljon es mar rendben is volt minden. Mennel hamarabb, annal jobb. Maganvelemeny.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.