0

Migránsok lopták a magyar nő szőlőjét a déli határnál. Ilyen meglepetésre biztos nem számítottak!

Seprűvel ment neki a migránsoknak a magyar asszony Majdányban mikor meglátta, hogy a szőlőjét lopták.

 

A magyar-román-szerb hármashatár közelében található településen mostanában sok migráns fordul meg. A csempészútvonal változásával mindig újabb határmenti települések ismerkednek meg az „idegen kultúrával”.

 

A majdányiak azt mondják, hogy az idegenek több portára is betörtek. Főként a gyümölcsösökben és a kertekben, illetve az elhagyatott házakban garázdálkodnak. Amikor kihívják a rendőröket, a migránsok a kukoricásokban elmenekülnek. Aztán meg visszatérnek és felfeszítik az elhagyott ingatlanokat, szeméthegyeket hagyva maguk után.

 

„Itt kezdték ledobálni a pokrócaikat. Nekiestek azonnal a szőlőknek. Én addigra már ideértem, és fogtam a söprűt, ahogy csak bírtam. Ordítottam nekik, hogy mars, mars. És akkor ezzel a részével, mert ahogy mondják a jogaik nem sérülhetnek, azért nem a fa részével ütöttem őket.”- mesélte Dóró Magdolna majdányi asszony.

 

„Akkor ért el a nagy félelem, amikor felemelték a kezüket ököllel és elkezdték kiabálni, hogy „Allah akbar, Allah akbar”. A többiek, pedig az ég felé el kezdtek mutogatni az ég felé és mondták, hogy Allah, Allah.”- panaszolta el a Pannon RTV munkatársának, megmutatva a helyet, ahol összetűzésbe került a betolakodókkal.

 

„Átjöttünk az öcsémmel. 28 migráns volt a lakásban. Az ablakokat kiverték, az ajtót felfeszítették. Padláson voltak. Szobákban voltak. Minden irányba voltak. Kizavartuk őket 3-4 alkalommal. Visszajárnak. Ma reggel is voltak. Az ajtót sem tudom bezárni.”- mondta Fehér László és folytatja: nem ez volt az első eset, hogy Közel-Keletről érkező férfiak hatoltak be az épületbe. A padlás és a feldúlt szobák is arról árulkodnak, hogy itt húzták meg magukat.

Forrás: delhir.info

Szólj hozzá

admin

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.