Milliárdos üzletté vált a menekültipar

A német tényfeltáró újságíró, Udo Ulfkotte a megvásárolt újságírók után a német menekültiparról rántja le a leplet legújabb könyvében.

Udo Ulfkotte

Udo Ulfkotte az egész bevándorlási válságot egyfajta háborúként értelmezi, de míg a háborúkat korábban katonákkal és ágyúkkal vívták, ma már láthatatlan fegyverekkel, mint amilyen a menekültáradat. Jelenleg egy kétfrontos háború részesei vagyunk Európában, a Közel-Keletről és az Afrikából érkező migránsokat célirányosan migrációs fegyverként használják fel, akik Ulfkotte szerint hosszú időre tönkreteszik majd a gazdaságilag termékeny európai államokat.

 

 

Sokan vannak, akik nagyot kaszálnak mindebből

Ahogyan minden háborúnak, úgy ennek is megvannak a maga nyertesei, akik óriási pénzeket kaszálnak a menekültiparból. Ulfkotte úgy látja, hogy nemcsak Németországban, hanem szerte Európában ugyanazzal a propagandával bombázzák az embereket a vezető médiumok. Mindeközben a politikusok ott ülnek a különféle szociális és bevándorlási ipar szervezetinek felügyelőbizottságaiban. Ezek a politikusok és vállalkozók, cégek,  bankok, illetve egyéb szervezetek pedig minden egyes újabb „menekültből” bőségesen profitálnak.

Csak a gyógyszeripar kétszámjegyű milliárdos extraprofitot vár a menekültáradat miatt – és mindezt csupán a hepatitis C-vakcinának előállításából.”

– írja Udo Ulfkotte.

 

Amikor egy harmadik világbeli országban elszaporodnak a hepatitis megbetegedések, akkor a külügyminisztérium azon nyomban „magas fertőzöttségű” helyként nevezi azt meg, amit imádnak a gyógyszeriparban, pláne, ha az adott országból migránsok érkeznek. Sokan egy ingyenes egészségkártyát is bevezetnének a migránsok számára, hogy minél gyorsabban hozzájuthassanak az igencsak borsos árú vakcinákhoz. Azok a politikusok, akik támogatják ezt a kezdeményezést, azok gyógyszeripari lobbipozíciókat töltenek be, az újságírókat pedig pénzjutalmakkal és kommunikációs állásokkal csalogatják.

 

A német mainstream médiában gyakran tűnnek fel olyan szalagcímek, melyek a„Willkommenskulturt” dicsőítik, illetve olyanok, melyek a menekülteket próbálják pozitívan bemutatni. Ezzel szemben a hajléktalanokról szó sem esik – jegyzi meg Ulfkotte.Németországban ma több mint 300 ezer hajléktalan van, akiknek többsége német származású. Angela Merkel azonban egyszer sem emelte fel a hangját ezeknek az embereknek az érdekében, nem helyezték el őket hotelekben, kolostorokban vagy kastélyokban. Így az emberbaráti szeretet igencsak képmutató módon jelenik meg Németországban. Ennek az oka Ulfkotte szerint pofon egyszerű: a hajléktalanokon nem lehet profitálni. A CIKK ITT FOLYTATÓDIK…

Szólj hozzá

admin