0

Nagy bejelentést tett Kasza Tibi – Videó

Budapest – Az énekes-műsorvezető váratlan bejelentést tett a nagy változásról.

Kasza Tibi a Facebookon keresztül tudatta rajongóival, hogy véget ér a Pénzt vagy éveket című műsora. Pedig az izgalmas és egyben szórakoztató televíziós vetélkedőt, amelyben sztároknak kellett kitalálniuk milliós tétért az eléjük állított civil játékosok életkorát, imádták a nézők – hihetetlenül sokan jelentkeztek játékosnak és kitalálandó “feladványnak” is. Nem túlzás mondani, hogy a műsor újra összehozta a képernyő előtt a családokat, generációk közösen szorítottak kedvenceik sikeréért.

Ami pedig a számokat illeti: nagyon úgy tűnik, a vetélkedő valósággal odaszegezte a képernyő elé a nézőket. Volt olyan nap, hogy a vetélkedő műsorideje alatt mindhárom célcsoportban (4+, 18-49, 18-59) megelőzte az RTL Klubot a Nielsen közönségmérése szerint. Sőt, a teljes lakosságban még a vizes VB-s közvetítéseket is legyőzte a műsor az idősávjában.

A műsorvezető-énekes reméli, hogy az adás hamarosan mehet tovább. És hogy Tibinek van oka a bizakodásra, jelzi: a nézők kommentekben követelték, hogy a TV2 folytassa a műsort, lehetőleg mielőbb.

forrás

Szólj hozzá

admin

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.