NAGYON EGYÉRTELMŰ HELYZETBEN FOTÓZTÁK LE VAJNA TIMIT A BALATON SOUNDON EGY FIATAL SRÁCCAL. ANDY PAPA ŐRJÖNG

Vajna Tímea pasizását a Borsonline lebbentette fel a mai napon. A producer menyasszonya a Balaton Soundon előbb Kásás Tamással kezdett ki, majd egy ismeretlen fiúval táncolt, sokak szeme láttára csókolóztak, végül együtt tűntek el éjszakára egy elegáns szállodában.

Hirdetés

 

Hirdetés

Rózsaszín baseballsapkás szettjében érkezett Vajna mulatni, aki először Sarka Katával kezdett el vidáman beszélgetni, majd a Bors munkatársával is beszélt. A Borsnak Vajna a következőt nyilatkozta: A tizenkilenc éves húgomat hoztam el, mert érdekelte a fesztivál. Andy ma nem jött, de minden rendben van köztünk – mondta Tímea határozottan, de későbbi viselkedése rácáfolt. Az nem vethető a szemére, hogy cseppet sem volt szomorú, amiért 69 éves szerelme nem tartott vele, és már éjjel egy órakor javában ropta a táncparketten.

Hirdetés

 

 

A gond akkor kezdődött, amikor láthatóan mámoros hangulatban kivetette hálóját a körülötte bulizó férfiakra. Először egy félmeztelen fiúval enyelgett, majd Kásás Tamást találta meg, simogatta, ölelgette az olimpiai bajnok pólóst, aki alig tudott szabadulni Vajna kínosan nyíltan közeledő arájától. A harmincéves Tímea azonban nem adta fel, hamarosan újabb fiatal, jóképű pasi oldalán bukkant fel, akinek tánc közben érzékien a fülébe sugdosott, majd két órakor kézen fogva távozott vele. Munkatársunk látta, hogy a tízperces séta közben egy-két csók is elcsattant, a lány azzal sem törődött, hogy számtalan szemtanúja volt turbékolásuknak, miközben az egyik szállodája felé tartottak. Azt, hogy mi történt a szállodai szobában, természetesen nem tudhatjuk…

 

www.borsonline.hu
Hirdetés

 
Jófogás
Facebook-csoport · 140 478 tag
Csatlakozás a csoporthoz
 

Related Post

Neked mi a véleményed? Szólj hozzá!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.