0

NAGYON FONTOS! HA ILYEN MENTŐAUTÓT LÁTSZ SZIRÉNÁZVA, MÉGIS CSUPÁN 40 KM/ÓRÁVAL HALADVA, AKKOR VIGYÁZZ, MERT EZ TÖRTÉNIK ÉPP! ERRŐL MINDENKINEK TUDNIA KELL, MERT ÉLETET MENTHET! OSSZÁTOK!

Nagyon fontos! Ha ilyen mentőautót látsz szirénázva, mégis csupán 40 km/órával haladva, akkor vigyázz, mert Ez történik épp! Erről mindenkinek tudnia kell, mert életet menthet! Osszátok! 
Az alábbi bejegyzést Réti Róbert tette közzé közösségi oldalán! Úgy gondoljuk, hogy ennek a felhívásnak nagyobb hangot kell kapnia, hiszen nagyon fontos a mondanivalója ezért tesszük most közzé mi is!
Figyelem!!

Ha egy Cerny mentőt látsz szirénázva, mégis 40 km/óra sebességgel haladva, és nem a gázpedált nyomva, ne szidd, hogy minek szirénázik ha nem is halad?

A kocsiban egy koraszülött életét mentik, és csak egy hirtelen fékezés, agyvérzést okozhat a babánál – amit adott estben a te türelmetlenséged okozhat.

A Cerny mentő sokszor nem utat és sebességet kér, csak figyelmet! Vigyázz, hogy egyenletes sebességgel haladhasson. Ne tartsd fel és ne legyél türelmetlen vele szemben! Segítsd, hogy megfelelően végezhessék a munkájukat!


Arra kérünk benneteket, hogy minél többen osszátok meg ezt a felhívást, mert sajnos sokan nem tudnak erről, pedig nagyon fontos lenne! Köszönjük! 

Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

Szólj hozzá

admin1

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.