3

Napokon belül kirobbanhat a harmadik világháború

Erősen éleződik a helyzet Észak-Korea és az Egyesült Államok, illetve szövetségesei közt, nem kizárható, hogy hamarosan fegyveres összetűzéssé fajul a dolog, ahol atomfegyvert is bevetnek.

Bár minden jel szerint a következő nagy háború a világ másik felén dúl majd, de ha nukleáris fegyvereket is bevetnek a felek a szennyezés Magyarországot is eléri. Egy globális atomháború után a Földet ellepő radioaktív csapadék valószínűleg a felszín jelentős részét lakhatatlanná tenné, de 1-2 atombomba robbanása (mint amivel fenyeget egy esetleges koreai konfliktus is) még nem feltétlen okozna az emberiség egészére nézve veszélyt.

Érdemes azt is észben tartani, hogy a – közhiedelemmel és a különféle apokaliptikus filmekkel és játékokkal ellentétben – a világ atomfegyvereinek jelentős része nem sűrűn lakott városokra, hanem katonai létesítményekre van irányítva.

 

forrás

Szólj hozzá

admin

3 Comments

  1. Az Egyesült Államok és a szövetségesei az emberiség létével játszadoznak! Már éppen elég galibát okoztak az emberiségnek a pökhendi önös érdekű politikájukkal. Jó lenne, ha végre felnőnének a XXI. századhoz és az emberiség békéjével foglalkoznának és nem a saját kisded óvodás játékaikkal. TENGERPICI 2017.09.10

  2. Tisztelt hozzaszolok sajnos azt kell mondanom hogy igen is ez incidens az egesz villagot erinti, es az eu- nak ugyan ugy felni – e kell mint bar melyik foldreszen elo nepnek, egy kis emlekezteto, 1914 -ben megolik Ferenc Ferdinandot, es parhonappal kesobb, mar oldosik egymast az emberek, Kina Japan Amerika Canada, Australia Newzelend, kenya congo es india es az egesz fold langol, csak akkor meg nincs atom fegyver, Es a masodik ugyan az az elsoben 36 million a masodigban 80 million es ha most nem gyoz a jozan esz akkor, az egesz fold lakossaga, es azok lesznek a szerencsesek akik meghalnak, mit csinalnak egy sugarfertozott foldon a tulelok?? Es meg valami 71 evvel ezelott lett vege a masodik vilaghaborunak, a techikai fejlodes olyan szinvinalon all jelenleg, hogy a fold 1/3- a munkanelkuli, unatkozobol all, ehezobol es othontalanokbol, mind az ot foldreszen, megis mint gondoltok, miert van ez az adok kapok, mert Eszak Korea nuclear fegyvereket probalgat? es esetleg gyart, es miert problema ez az Amerikanak, mert csak neki lehet, vam mar az Oroszoknak, Kinanak ,Indianak.Franciaknak, Angoloknak, es meg a franc tudja kinek kiknek.es azt sem hogy majd ki ki melle all,nem kell elfelejteni, koreahoz tul kozel vannak az Oroszok es a Kinaiak, nekik nem mindegy, hogy az amcsik bepofatlankodnak azsiaba, tul kozel lesznek hozzajuk, ha az amcsik megtamadjak Eszak koreat az bisztos hogy az Oroszok es Kina korea melle all, es Del Korea es Japan az amcsik melle, es ez mar kezdete a harmadik vilagegesnek, es akkor mar Kis Janos on is erdekelve lessz, es az egesz Europa mert mi ugye mindig a vesztes oldalon voltunk, es amilyen hulyek vagyunk most is a rossz oldalon fogunk lenni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.