Nehéz döntést hozott Bangó Margit. Ez akár az életébe is kerülhet

Nehéz döntést hozott Bangó Margit. Ez akár az életébe is kerülhet…

 

 

Ezért döntött így.

Mint azt már mi is megírtuk, daganatot találtak Bangó Margit mellében. Azóta szerencsére kiderült, hogy az elváltozás jóindulatú, de a család csak rövid időre lélegezhet fel.

Mint ismeretes, a művésznő mellrákkal küzdött, épp ezért óriási megkönnyebbülést jelentett most a hír: a cigányzene királynője jól van. A megkönnyebbülés jól látszik a Sláger TV Drága családom című sorozatában, ahol a legjobb formáját hozza az énekesnő, aki a hot! magazin hasábjain üzent rajongóinak:

„Ezúttal is üzenem minden rajongómnak, hogy amíg jól vagyok, addig koncertezem, és a dalaimon keresztül gyógyítom mások és a magam lelkét. Tudom ugyanis, hogy a melldaganat is utalhat lelkiproblémákra: meg is fogadtam, hogy ezentúl nem foglalkozom a rosszal – mondta az énekesnő, akinek a jövőben a legfontosabb életfeladata az egészségtudatosabb élés és étkezés lesz, hiszen hisz abban, hogy így elejét veheti egy újabb bajnak.

„Nem igazán szeretek kórházba járni, de tudomásul kell vennem, hogy a daganatos betegséget csak akkor tudják jó eséllyel meggyógyítani, ha időben észrevenni ezért most kontrollokra kell járnom…

Márciusban még egy biopsziára is sor kerül, de bármilyen eredménnyel is zárul, újabb műtétre már nem vállalkozom. Remélem, nem is lesz rá szükség, hogy döntenem kelljen.” – mondta bizakodva a hot! magazinnak.

Szólj hozzá

admin