1

Nem bírta tovább és idegileg összeomlott Lakatos Brendon! Ezt mondták az állapotáról!

Nem bírta tovább és idegileg összeomlott, majd kárt tett magában a unokahúgát cigiztető ( Live király ) Lakatos Brendon! Ezt mondták az állapotáról!

A több évre ítélt Lakatos Brendon nem bírta tovább a börtön életet és teljesen összeomlott idegileg. A múlt héten megpróbált saját kezével véget vetni az életének, ezért felvágta az ereit de még időben sikerült segítséget kapnia, így meg tudták menteni az életét. Most az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetben (IMEI) van megfigyelés alatt.

Megkeresésünket elküldtük a történtek kapcsán a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának, ahonnan az alábbi választ kaptuk:

A Szegedi Fegyház és Börtönben 2017. július 14-én egy fogvatartott azzal fenyegetőzött, hogy a magánál tartható borotvájával megvágja magát. A sorozatos megaláztatás, és a rabtársai verését nem tudta már elviselni, ezért folyamodott ehhez a megoldáshoz.

A bv. intézet munkatársai szakszerű intézkedése azonban megakadályozta abban, hogy az elítélt súlyosabb sérülést okozzon magának. Ennek köszönhetően csupán néhány centiméteres hámsérülés keletkezett az elítélten, amely egészségügyi ellátást sem igényelt. A BVOP tájékoztatásából kiderül az is, hogy bár valóban az IMEI-be szállították a fiatalembert egy időre, de onnan már azóta visszakerült a szegedi Csillagba.

Úgy tűnik nem erre a börtön életre számított Lakatos Brendon, hiszen az utolsó videójában folyamatosan arról beszélt, hogy fiatal még és “simán kibírom azt a pár évet”. Talán nem is lesz ez olyan “Sima”!

Forrás

Szólj hozzá

admin

One Comment

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.