0

Nem kellek sehova! – fakadt ki Gáspár Evelin

Undorító, amit a fejéhez vágtak.


Nagyon megviselte Gáspár Evelint, hogy tőle és testvérétől is lefoglalt a nyomozóhatóság 194 millió forintot. A lányok kártérítési keresetet nyújtottak be a NAV ellen, Győzike pedig a nyomozó ügyészséghez fordult az ügy kapcsán. A család nagyobbik lánya pár nappal ezelőtt kiborult a kamerák előtt, hogy sehova sem kell és komoly anyagi gondjai lettek.


“Nem kellek sehova, pont amiatt, mert a médiában összevissza irkáltak meg az emberek gondolatában mindenféle negatív töltetű téma van velem kapcsolatban, és nem vagyok egyenrangú egy velem hasonló korú diplomás emberrel. És igen, ezt a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnak is köszönhetem!” – mesélte felháborodva a Tényekben.

Korábban is panaszkodott a Kiskegyednek, hogy miért nem talál munkát iskolai tanulmányai mellett. Azóta, úgy érzi, csak rosszabbodott a helyzet.


“A magánéletem csak az enyém, senkinek semmi köze nincs hozzá. Szánalmasnak tartom, hogy rengeteg unatkozó ember azon csámcsog, hogy mi van velem. Régebben még rosszul esett, hogy bántó hozzászólásokat is írogattak az ilyen cikkekhez, de ma már csak nevetek az ilyen embereken. Unatkozó, rosszindulatú előítéletekkel teli ostoba emberek bántanak, akik nem is ismernek. Ész nélkül írogatnak, hogy például menjek vissza Indiába…., meg ehhez hasonlókat. Nem mondom, hogy jól esik, de sajnálom is az ilyen embereket, hogy ez lehet az egyetlen szórakozásuk. Én élem az életemet, és nem foglalkozom a beszólásokkal. Főiskolára járok pénzügyi szakra és éppen ehhez kompatibilis gyakornoki állást keresek. Nem vagyok könnyű helyzetben, mert sokan csak a bulvárlapokból ismernek, és talán duplán kell bizonyítanom a tudásomat, mint egy civil embernek.”

forrás

 
Jófogás
Facebook-csoport · 140 478 tag
Csatlakozás a csoporthoz
 

Related Post

Szólj hozzá

admin

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.