0

Nem Pesten, onnan 12000 km-re történt..

A kép illusztráció

Nem Pesten, onnan 12000km-re tortent.. Csak egy aranyos kis story..Laos, Vientiane. Beultunk egy sorteraszra az esti orakban egy haverommal iszogatni. Telthaz volt, mint azsiaban az osszes ilyen helyen minden aldott este. A kb 40 asztalbol 1 kis asztalt talaltunk ami szabadda valt, meg le sem lett takaritva, de lecsaptunk ra.

Egyik oldalara leult a haverom en meg vele szembe. Hattal nekem 2 lao lany ult egy asztaltarsasagnal. Haver mondja, hogy az egyik ram ram nez. Nem tartottam kulonosnek mivel azsiaban megnezik sok helyen a feher embert. Kesobb elmentem wc-re, majd mikor visszajottem lattam, hogy a haverom is meg a csaj is neznek ram vigyorogva. Nemsokra ra ok elhagytak a helyet.

Mi megittunk meg 3727284 liter sort, majd mi is leleptunk. 3 nap mulva csorog reggel a telom, de nem vettem fel, lao szam, mittudom en ki az. Majd ugyan az a szam hiv line-on (kb mint a messenger ) azt is hagytam. Majd megneztem, ki az. Megnyitottam a profilkepet, es felismertem a lanyt a helyrol. 🙂 A haverom megadta neki a szamom mig a rotyin voltam, es hazudott neki minden jot a nevemben 😀
Ma ez a lany a baratnom 🙂

forrás:facebook

Szólj hozzá

admin

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.