0

Nem rejtegeti tovább: megmutatta gyermekeit az RTL Klub híradósa

Csodálatos közös fotó!

Az RTL Klub gyönyörű híradósa, Erős Antónia bár őrzi a nyilvánosság elől magánéletét, most mégis kivételt tett, és megmutatta imádott gyermekeit. A Borsnak árulta el, hogy miért döntött a nyitottabbá válás mellett:

– Az utóbbi években meghúztam egy vonalat. Nem igazán nyilatkoztam, csak akkor szerepeltem, amikor úgy éreztem, fontos mondanivalóm van. A döntés, hogy nyitottabb legyek, a férjemmel közös megállapodás, de persze azért most sem mutatunk meg mindent – mondta a híradós. Majd hozzátette:

– Rengetegen próbálnak velem kommunikálni különböző fórumokon. Általában arról kérdeznek, hogy a munkán kívül mit szeretek csinálni, hogyan tartom karban a testem, és persze állandó kérdéseket kapok a gyermekeimmel kapcsolatban. Rájöttem, nyitottabbá kell válnom, és sokkal egyszerűbb, ha megmutatom. Eddig a levelekre sem fordítottam kellő figyelmet, de változtatni fogok ezen is. Rá kellett jönnöm, hogy az embe­reket érdeklem, ezért kezdtem el használni a közösségi oldalakat. Számomra is meglepő volt, hogy egyik pillanatról a másikra több ezer új követőm lett. Még nem igazán érzem ezt a fajta megnyilvánulást, de tanulgatom – árulta el Antónia.