0

Nemzetközi elfogatóparancsot adhatnak ki Hujber Ferenc ellen!

A színész néhány héttel ezelőtt költözött Kanadába, ám a pénzbüntetését egy előre nem fizette be.Mindenkit meglepett, amikor kiderült, hogy Hujber Ferenc néhány hete Kanadába költözött. A hír már csak azért is érdekes, mivel a színészt nemrégiben ítélték el kábítószer-birtoklás miatt.

 

Ennek értelmében Hujbernek 150 ezer forint pénzbüntetést, és az ehhez tartozó 172 ezer forintos bűnügyi költséget kell megfizetnie, erre október 25-ig kapott határidőt.

 

Amennyiben addig nem fizeti ki a pénzbüntetést, és a bűnügyi költséget, könnyen bajba kerülhet: ekkor ugyanis a Fővárosi Törvényszék Gazdasági Hivatalának átváltoztatási listájára kerül az ügye.

 

„Ez azt jelenti, hogy a pénzbüntetését fogházbüntetésre változtatják, a bűnügyi költség behajtásáról pedig végrehajtó gondoskodik majd” – mondta a Ripostnak Molnár-Wenk Patrícia, a Budapest Környéki Törvényszék sajtótitkára.

 

Persze könnyen lehet, hogy Hujber csak egy rövid kirándulást tesz Kanadába, és hamarosan hazatér. Ám, ha a Blikk információi helytállóak, és a színész valóban a Valami Amerika harmadik részéért kapott pénzét éli fel ott, úgy, hogy nem hajlandó kifizetni a pénzbüntetését, akkor a magyar hatóságoknak nem marad más választásuk, mint a nemzetközi elfogatóparancsot kiadni Hujber ellen.

Szólj hozzá

admin

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.