Nincs megoldás! Hamarosan utcára kerülhet Pártos Csilla

Hónapok óta félelemben él, mert…

Bár karácsonykor jöttek olyan hírek, hogy talán megoldódhat a hat éve tartó pereskedés Pécsi Ildikó és volt menye, Pártos Csilla között, folytatódik a hercehurca.

A kényszerköltözés Demoklész kardjaként lebeg a fejük felett már régóta. Ennek az az oka, hogy amióta volt férje, Pécsi Ildikó fia, az édesanyja nevére íratta a lakást, és mellette összes ingatlanukat, már a csekkek sem jönnek Csilla nevére – írja a Bors.

És bár az ünnepek alatt hatályos moratórium védte őket a közművek kikapcsolásától, az ünnepek is aggodalmak között teltek.

Ennek egyik fő oka, hogy a volt férj elköltözése óta kizárólag Csilla fizette a villany- és fűtésszámlát, igaz, volt olyan időszak, hogy volt elmaradás, mivel nem volt miből kifizetni, mert nem kapott gyerektartást sem – írja a Bors. A volt tévés műsorvezetőnő hiába szeretné kifizetni a gázszámlát, a tulajdonos engedélye hiányában ez nem lehetséges.

A napilap megkereste Pártos Csillát, hogy megtudja, hogyan teltek az ünnepek, de Pécsi Ildikó volt menye nem akart nyilatkozni az ügyben. Ugyanakkor a patthelyzetre egyelőre Csilla ügyvédje, Gerencsér András sem lát megoldást:

– Nincs kétség, a nagymama és a papa célja, hogy ügyfelem a fiával elhagyja az ingatlant. Furcsa, hogy nincs bennük könyörület, hiszen ilyen helyzetekben a vérrokonok hajlanak a megállapodásra. Főleg, ha egyértelmű, hogy a válásra nem az ügyfelem hibájából került sor. Szerintem nem sok nagymama tenné az utcára az unokáját – mondta Gerencsér András, Pártos Csilla ügyvédje.

forrás

Szólj hozzá

admin