0

NYOMOR: 16 MILLIÓS KARKÖTŐT VISEL GÁSPÁR EVELIN A CSUKLÓJÁN. GYŐZIKE PEDIG NAPSZÁMBAN DOLGOZIK, KAPÁLNAK ZSOLTIVAL

Miközben Győzike és Bea filléres gondokkal küzdnek a NAV foglalás sorozat óta, Evelin láthatóan nem kényszerül be – húzni a nadrágszíjat. Nagyon nem!

 

Győzike éjjel-nappal fellépni jár, hogy megéljenek, Bea asszony pedig csak ritkán jut bevételhez annak kapcsán, hogy megnyert egy főzőműsort.

 

A család a NAV botrány óta az idősebb Gáspár Győző támogatására szorul. Mindez azonban, mintha nem érintené Gáspár Evelint, aki utolsó éves egy fizetős egyetemen. A közösségi oldalak tanúsága szerint továbbra is egy felső kategóriás autót hajt és néhány napja egy sok milliót érő “szerelmi” karkötő is feltűnt a csuklóján.

 

A Cartier ház által 48 évvel ezelőtt piacra dobott ékszer gyakorlatilag levehetetlen, hiszen csavarok tartják az imádott nő csuklóján. Ezért mondják, hogy ilyet csak olyasvalakinek vásárol a partnere, akire élete szerelmeként tekint. A történet érdekessége, hogy a karkötő akár 16 millió forintot is érhet, modelltől függően. Hogy Evelin is ilyet visel, abból két dolog is következik. Egyrészt, hogy udvarlója akadt, másrészt, hogy a lovagnak van mit a tejbe aprítania.

 

forrás

Szólj hozzá

admin

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.