Ő most Anglia leggyűlöltebb anyukája

Újabb botránnyal borzolja a britek kedélyét Anglia legjobban gyűlölt anyukája, Josie Cunningham. A korábbi modell ugyanis – aki néhány hónapja adott életet kislányának – eladja anyatejét ahelyett, hogy szoptatná gyermekét. Josie ugyanis undorodik a szoptatástól, melyet ódivatúnak nevezett.

 

– A mellem a partneremé, nem a gyereké! Nem akarom, hogy az emberek a szoptatásról kérdezgessenek, ugyanis én nem csinálom, belegondolni is furcsa az egészbe. Tudom, hogy mindenki azt mondja, ez a világ legtermészetesebb dolga, de ez azelőtt volt, hogy feltalálták volna a tápszereket – mesélte a Mirror című lapnak az anya, aki inkább lefeji, és eladja a tejét olyan férfiaknak, akiknek az anyatej-ivást gyógyító hatásúnak hiszik..

 

Josie akciójával heti 2100 angol fontot (több mint 800 ezer forint) keres. Cunningham egyébként valószínűleg méltán érdemelte ki a britek ellenszenvét, terhessége alatt ugyanis ivott és dohányzott, és állandóan arról beszélt, hogy bár elvetette volna a gyereket. Később jegyeket árult a szülésére, majd eladta a placentáját is.

 

 

forrás:http://utcaemberek.blogspot.hu/

 

Szólj hozzá

admin