0

Óriási a boldogság! Gyönyörű volt menyasszonyi ruhájában Gregor Bernadett

Régi álma vált valóra.

Gregor Bernadettet sokan pellengérre állították azért, mert az átlagosnál többször mondta ki a boldogító igent: négyszer ment férjhez és háromszor vált el. Mindig őszinte szerelemből házasodott, de sajnos, az élet ezeket az érzéseket felülírta.

– Nem voltam habos-babos menyasszony. Az első házasságkötésnél azért, mert öt hónapos terhesen álltam az anyakönyvvezető elé, és nem éreztem illendőnek. Később azért, mert úgy éreztem, hogy ez csak az első esküvőkön való. Amikor Szarvas Attila három és fél évvel ezelőtt megkérte a kezemet, akkor a szekrényemből vettem elő egy indiai boltban vásárolt törtfehér ruhát, ami akkor már nyolc éve várt egy olyan alkalomra, amikor végre viselhettem – meséli a hot!-nak a színésznő, aki nem követi azt az egyre divatosabb szokást, hogy egy házasságban két ember újra és újra kimondja ah igent. Ha ő valaha újra lagzit rendezne, a már csak az ezüstlakodalma lenne, ami viszont huszonkét év múlva lenne esedékes.

Ehhez képest néhány hete mégis menyasszonyként fotózták. Kiderült, hogy klasszikus, abroncsos ruhát most viselt életében először.

– Imádok férjhez menni, így nem is volt kérdés, hogy igent mondok a felkérésre… – meséli Berni, akinek ezzel régi vágya vált valóra. – Amint kiderült, milyen ruhát kellene viselnem, azonnal evéskényszer kezdett gyötörni. Úgy tűnik, az esküvőre az agyam is másképp kezd el működni… – folytatja a színésznő, aki a jövőben a színházban is feledséget alakít majd a Ricse, Ricse, Beatrice című musicalben.

forrás

Szólj hozzá

admin

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.