0

Összeomlott a gyásztól Koós János. Hosszú évek óta először sírt

Feldolgozhatatlan a tragédia.

Vasárnap forgatták a Zenebutik csatorna új, hamarosan induló Bakelit Fesztivál című műsorát, ahol a régi táncdalosok közül szinte mindenki részt vett. Koós János időben megérkezett, és meglepetten tapasztalta, hogy Aradszky Laci még nincs a helyszínen – írja az ACNews. Mindenki azt gondolta, hogy késik, ezért miután végzett a rá eső feladattal, a rájuk jellemző tréfás módon zrikálni kezdte a távol levő barátját: „Ha Aradszky megérkezik, ne tapsoljátok meg!”

Akkor még nem sejthette, hogy az örökös cimborája nincs többé. Koós Jánost a portál hétfőn igen rossz lelki állapotban érte utol:

„Hát igen… Nem tudom még, hogy mi történt. Beszéltem Laci fiával, aki azt mondta, hogy majd csak három nap múlva, a boncolás után derül ki. 83 éves volt. De ne is azzal kell foglalkozni, hanem azzal, hogy egy nagyon szimpatikus ember volt. Nekem ő volt az egyik legjobb barátom a szakmából. Mondhatnám azt is, hogy a legjobb. Mindig cukkoltuk egymást, de ebben is csak a szeretet volt. Amikor korán reggel telefonáltak és meghallottam a feleségemtől a hírt, az volt az első reakcióm, hogy biztosan hülyéskedik valaki. Aztán jött a következő telefon, és már minden világos. Én sem vagyok mai gyerek, de hosszú évek óta elértem, hogy sírtam. Tudom, hogy ő egy olyan előadó volt, akit nem felejtenek el. A koncertjein a nyolcéves gyerekek is az első sorban éneklik vele a dalokat” – fejezte be Koós.

forrás

Szólj hozzá

admin

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.