Összetört Győzike nagyobbik lánya! Hatalmas lelki traumájáról vallott Gáspár Evelin

Borzalmas dolgokról mesélt.

Közel százezer követője van közösségi oldalain, rengetegen szeretik, sokan pedig kimondottan példaképnek tekintik Evelint. Azt azonban csak kevesen tudják, hogy nem volt mindig ennyire népszerű. Sőt! Kimondottan rossz volt a média kereszttüzében felnőni. A Győzike-show idején az osztálytársai kiközösítették, a tanárai pedig lenézték őt és hátrányosan bántak vele. Nagyon nehéz volt ezt olyan fiatalon felfogni és feldolgozni, de ahogy Evelin a Star magazinnak meséli, ezekből a megaláztatásokból merített erőt ahhoz, hogy azzá váljon, aki, és erős legyen.

Evelin kislány kora óta küzd az ismertség árnyoldalával, nagyon rossz tapasztalatokat szerzett az általános iskolában, ahol éveken át megkeserítették az életét.

„Negyedik osztályos voltam, amikor elkezdődött a Győzike-show. Amint elindult, az osztálytársaim teljesen kiközösítettek. Az elkövetkezendő négy évben nem voltak barátaim. A tanárokon is érezni lehetett a műsor hatását. Volt olyan, aki felállított az órán, és megkérdezte az osztálytársaimat: mi a hiba Evelinben, legyenek szívesek, sorolják fel. Végzős diákként sem kaphattam kitűnő bizonyítványt, mert nem adták meg nekem az ötöst bizonyos tantárgyakból. Pedig én megszakadtam, mert az a típus vagyok, aki nem adja fel… Akkor borzalomként éltem meg, de végül ez erősített meg. Levontam a tanulságot, és erős ember lett belőlem.”

forrás

Szólj hozzá

admin