7

Putyin elfogatóparancsot adott ki Soros György ellen

Putyin pénzügyi terroristának nevezte és a terrorista törvény alapján,
elfogatóparancsot kért Soros Györgyre, a magyar származású milliárdosra.

Putyin nem engedni, hogy kiárusítsák a hazáját, és az NWO, Új Világrend markába kerüljön!
Ezért elrendelte, hogy egy nemzetköz elfogató parancsot adjanak ki Soros György ellen, akit rajta kaptak, hogy pénzügyi segítséget akart küldeni azoknak, akiket ellenzéknek hívnak Oroszországban, és akik nemrég néhány tízezer embert az utcára vittek, hazugságokat bebeszélve nekik a választási csalásokról.

Ettől kezdve Mr.Sorosnak nem sok játéktere marad, hogy folytassa a piszkos játékait, mely térdre kényszerítette az egész világ pénzügyi rendszerét, folyamatosan együttműködve Rothschild és Rockefeller .
Putyin beszédét hivatalosan tették közzé az orosz hatóságok.

” “Ma nyilvánosságra hozzuk az Orosz Federáció és miniszterelnökének Vlamimir Putyinnak a közleményét: Nemzetközi elfogató parancs kibocsátást kértük a Soros György magyar deviza spekuláns, pénzügyi terrorista ellen.
Az orosz titkosszolgálatok felfedezték, tetten érték, hogy dán derivatívák és más külföldi valuták által támadást kezdett az orosz valuta ellen a pénzpiacokon.
Meg kell említeni, hogy Soros ezeket a Derivatívákat (származékos ügyletek) luxemburgi bankok segítségével használta fel, mely szigorúan tiltva van az EU államai által aláírt Bázel II szerződésben.”

Forrás: Stampa Libera

magyartudat.com

Szólj hozzá

admin

7 Comments

  1. A mai világ legnagyobb terroristája, elméje már nem beszámítható, ezen a földön ilyen embernek nincs helye.

  2. Egyszerűen nem értem Putyin elnököt. Elfogatóparancs? Minek?! Akkor miért tartja drága pénzen a KGB -t (vagy nem tudom, mi a neve manapság az orosz titkosszolgálatnak).
    Nemes egyszerűséggel lelövethetné, ahogy a terroristákkal szokás. (Lásd: Oszama Bid Laden)

  3. Akármennyire gazembernek tartják Putyint (szerintem sem egy Grál lovag), azért neki is vannak jó cselekedetei…

  4. Igaza van! Ez a vén rögeszmés barom mindenkivel hadilábon áll.

  5. Na, végre valaki már fellép ellene!! Szégyen, hogy magyar ember ilyen dolgokat művel…….

  6. Szerintem Soros rosszal akasztotta össze a bajszát, Putyin nem az az ember aki könnyen félrevezethető !!!!Soros jobban tenné -ha még szabadlábon akar élni – hogy villám gyorsak kiszakad a politikai, és üzleti életből, vissza vonul és amig teheti élvezi a vagyonát !!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.