Putyin utasította a légierőt, hogy készüljenek a háborúra

Az orosz elnök elrendelte az ország fegyveres erőinek szúrópróbaszerű ellenőrzését, hogy megbizonyosodjon róla, csapatai készen állnak-e a harcra – közölte Szergej Sojgu védelmi miniszter.

Hirdetés

 

Hirdetés

A TASZSZ hírügynökség szerint a fegyveres erők főparancsnokának döntése nyomán a légierő szakértői elkezdték kiértékelni a hadsereg különböző egységeinek készségeit és harci kiképzésben részesítik őket.

 

Különös gyelmet kell fordítanunk a légvédelmi erők harckészültségére, hogy sikeresen visszaverhessük a minket ért támadásokat – fogalmazott Sojgu. Ahogy arról korábban írtunk, Oroszországnak az elmúlt időszakban több NATO-tagállammal is elmérgesedett a kapcsolata és az amarikai légicsapás tovább rontotta ezt a viszonyt.

Forrás: 24.hu
Hirdetés


Neked mi a véleményed? Szólj hozzá!

Contacts:
Posted by: admin on

One Comment so far:

  1. Cziráky Zoltán szerint:

    Akik nem láttak fedett stadionnyi halottemberek (anyák , gyermekeik, nagyszülőket, családokat, azoknak ez csak csetepaté sajnos. Halott civilek tízezrei jellegtelen sírokban elhantolva, miután az utcán, vagy otthonukban végzett volna velük a háborúzók valamelyike valamely rakétája. Lakájmédiumok meg nyomják a menekülők migránssá minősítésével mossák a befolyásolt emberek gondolatait. Hogy valaki leellenőrizné a tényleges valóságot, arra már ezen gyűlölködőknek már nem jut figyelmük. Elég nekik hogy másra figyeljenek, míg az elmemosók kilopják mindenki szemét ebben a jobb sorsra érdemes Magyarországnak. Rá kellene ébredni milyen technológia áldozatai is valójában, amelyet már az 50-es években Amerikában már sikerrel alkalmaztak. Előbb Vietnam, majd Korea esetében az amerikai társadalom nagyobb részére.Több tízezrek értelmetlen halála volt az ára az Amerikai agressziónak. Oroszok és Amerikaiak már beégtek Afganisztánban a reguláris haderőkkel.Pont ezért oroszok szakértőkkel , légierő, logisztika, haditechnika van jelen Szíriában. Azóta tud Husszein diktátor eredmények elérni.az orosz légierő, valamint haditechnika miatt.Tényként hozzátartozik, hogy vannak ott amerikai származású hadi eszközök, és fegyverek is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.