Rejtélyes építményre bukkantak az óceán mélyén!

Tit­kos hi­deg­há­bo­rús ten­ger­alatt­járó-tá­masz­pont? Kő­kori me­ga­li­ti­kus épít­mény? Ide­ge­nek rej­tett bá­zisa? Szinte bármi lehet az a kü­lö­nös épít­mény, ame­lyet a Go­ogle Earth mű­hol­das tér­ké­pé­vel fe­dez­tek fel a na­pok­ban.

Már nem újdonság, hogy a Google Earth műholdas térképeivel soha nem látott helyekre is bepillanthatunk. Akár a hírhedt 51-es körzetet is szemügyre vehetjük… Azonban néha olyasmibe is belefut az ember, amire nem is számítana. Ezúttal egy újabb, az óceán mélyén található, különös építmény hívta fel magára a figyelmet.

Az ufosightingshotspot szerint, egy amatőr ufóvadász azt állítja, felfedezett egy titkos ufóhangárt az óceán mélyén. Ehhez pedig egy videót is mellékelt a szóban forgó objektumról.

Eszerint világosan látható a határozott élekkel rendelkező építményen a bejárat sötét nyílása is. Hogy földönkívüliek ufóhangára, vagy inkább egy titkos katonai tengeralattjáró-támaszpont, esetleg egy kőkorszaki megalitikus építmény, azt sajnos így nehéz kideríteni…

Korábban is találtak már a lelkes amatőr kutatók hasonló különös objetumokat a tengerek fenekén, amelyek szintén mesterséges építményeknek tűntek…

 

Állítólag a legtöbb ilyen bázis 5-10 kilométerre a parttól fedezhető fel. Rendelkeznek közvetlen kijárattal a víz alatt, de egyben a szárazfölddel is összeköttetésben vannak több kilométeres alagutakkal… Egyes elméletek szerint még a hidegháborúban épültek ilyen szigorúan titkos, atombiztos támaszpontok egyes kormányok, vagy titkos szervezetek pénzéből.

forrás: ripost.hu

Szólj hozzá

admin