0

Rémisztő dolgok derültek ki Hujber Feriről – felesége feljelentette

Az elmúlt években Hujber Ferenc többször bántalmazta feleségét, Cynthiát. A színész ellen vádat is emeltek, vádlottként kéne felelnie tetteiért a bíróságon, miközben Kanadában van éppen.

A Story magazin eheti számában Hujberék házasságáról írnak megdöbbentő részleteket. A lap szerint az elmúlt években állandó vendégei voltak a rendőrök a házaspár szentendrei otthonában, Cinthya többször kihívta őket férje agresszív viselkedése miatt. Hujber felesége távoltartási határozatot kért férje ellen, amit meg is ítéltek, két hónapig nem mehetett Cinthya közelébe. Hujber azt nem tartotta be, volt, hogy bezárta a házba, többször megütötte, felpofozta – áll az iratokban a hetilap szerint.

Ezek miatt feljelentést tett Hujber ellen, akit könnyű testi sértés miatt vádolták meg. A napokban kellene a bíróság elé állnia, de ő Kanadában van éppen – mint arról elsőként beszámolt a Blikk.

Több mint 3 hónapja külön élnek, a felröppent hírek szerint válnak is. Lehet, hogy itt a vége a 13 évig tartó házasságnak?

forrás

Szólj hozzá

admin

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.