0

SAJNOS EZ MAGYARORSZÁG 2017? MEGOSZTANÁM VELETEK, HOGY JÁRTAM A MINAP! SAJNOS EZ NEM VICC! MÉG MOST IS LE VAGYOK DÖBBENVE, HOGY EZT VALÓBAN MEG LEHET CSINÁLNI!

Sajnos Ez Magyarország 2017? Megosztanám veletek, hogy jártam a minap! Sajnos ez nem vicc! Még most is le vagyok döbbenve, hogy Ezt valóban meg lehet csinálni! 


Kedves mindenki, ezt feltétlen meg kell osszam veletek! Sajnos az elsőtől az utolsó szóig így történt!

Azt hiszem a minap megcsináltam életem vásárlását..! 8 azaz NYOLC SZEM gumicukrot sikerült vennem a Savaria karneválon a Thököly elején, potom 2960 Ft-ért!!! Azt hittem eleinte rosszul hallok, mikor újra megkérdeztem mennyit fizetek. Majd még fellengzősen a sátor tetejének jobb sarkán lévő 15×15centis kézzel írt táblára mutat az eladó, hogy hiszen oda van írva, a hosszú gumicukor darabja 800(!!!) forint!

 


Most őszintén, ehhez mégis a fogyasztóvédelem mit szólna?! Ezt komolyan meg lehet csinálni?? Nem csodálkozom, hogy évről évre egyre kevesebb árus van… én elhoztam de rajtam kívül senki nem állt a standotoknál ahányszor arra jártunk. Ne 4 nap alatt akarjátok már megcsinálni az életeteket! Bízom benne, hogy a történetem sok megosztásra talál és eljut hozzátok és az illetékes szervekhez “tisztelt” Candy Shop Kft.

Bernadett

Szólj hozzá

admin1

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.