SEGÍTSÉGETEK!! PRÓBÁLTAM BÁTORSÁGOT VENNI, HOGY EZT KIÍRJAM! RENGETEG NEGATÍV ÉS FENYEGETŐ KOMMENTET KAPTAM MÁR, DE ELFOGADOM, MERT EGYSZERŰEN NINCS MÁS VÁLASZTÁSOM! OSSZÁTOK!

Segítségetek!! Próbáltam bátorságot venni, hogy Ezt kiírjam! Rengeteg negatív és fenyegető kommentet kaptam már, de elfogadom, mert egyszerűen nincs más választásom! Osszátok! 

Hirdetés

 

Hirdetés

Kedves Mindenki!

Segítséget szeretnék kérni….nagy döntés után vettem a bátorságot és kiírtam! Sajnos sok negatív kommentet kaptam nem egy csoportba, ahol kiírtam segítségkérő posztomat. Viszont volt olyan is, aki átérezte egy kicsit is a helyzetünket és segített Önzetlenül!

Röviden bemutatkoznék!

Élettársi kapcsolatban élek,van egy közös 4 éves kisfiunk és szerényes körülmények között neveljük. Jelenleg én dolgozom egyedül a családban, mivel élettársam sajnos közel 7 éve vesebeteg és 2 naponta jár Dialízis kezelésre! Folyamatos gyógyszeres kezelés alatt áll. Én jelenleg Közmunkásként dolgozok, 64 ezret kapok+13.000 családi pótlékot!

Élettársam Szociális segélyt kap! Kiadásunk Víz+villany számla:20.000 havonta Élettársam gyógyszerei amit nem tudunk kiváltani közgyógyra az havi 15.000 forint. Sajnos 1 hónapban 64.000 forintól kell gazdálkodunk.

Kisfiam óvodás, így néha oda is kell pénz. Ezen felül a ruháztatása(cipö,ruha stb)! Röviden ennyi lenne…

Szeretnék segítséget kérni élelmiszerben elsősorban! Kisfiamnak ruhát,játékot de bármit szívesen elfogadunk! Ezeket nem megélhetés céljából kérem. hanem nehéz megélhetésünk céljából!


Személyes Találkozástól nem zárkózom el természetesen. Köszönöm annak aki segít és annak is aki elolvasta vagy megosztotta kérésemet!!!

Nagy Ágnes

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
Hirdetés


Neked mi a véleményed? Szólj hozzá!

Contacts:
Posted by: admin1 on

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.