Soma megkapta a pénzét, 2 lány azonnal levett 1 milliót belőle

A ValóVilág powered by Big Brother tavalyi győztese ugyanis még a fináléban megígérte egykori villatársainak, Ginának és Viviennek, ha nyer, akkor fél-félmillió forintot ad nekik a nyereményéből.

Hirdetés

A jeles nap Soma összehívta a finalista lányokat és egyenként átadta nekik a pénzt a 36 millió forintjából, amit a műsorral nyert. Ám ez nem ment olyan könnyen, egyrészt Soma is nehezen vált meg a pénzétől, másrészt a bankba is be kellett mennie, hogy a napi limitet ötvenezerről egymillió forintra állítsa át.

Hirdetés

– Amikor odaadtam a pénzt, egy világ dőlt össze bennem. Most is sír a szívem, mikor megláttam az SMS-t, hogy annyival kevesebb van a számlámon. Igyekszem spórolni, az eddigi nyereményből mindössze 30.000 Ft-ot költöttem el – mesélte Soma, aki a fizetéséből él, a nyereményhez pedig havonta hozzátesz, amennyit tud.

Hirdetés

A nyertest azonban Gina és Vivi folyamatosan kereste, hogy mikor látják már a részüket a nyereményből. – Gina már nagyon sürgetett, minden nap rám írt, hogy mikor adom oda, mert szeretne albérletbe költözni, és ahhoz kell a pénz.

Azért is adtam oda ilyen gyorsan, mert úgy éreztem, nekem már megér félmilliót az, hogy ne írjon többet – mesélte nevetve Soma, aki úgy érzi, a lány jó dolgokra akarja majd felhasználni a pénzt, Viviennek azonban teljesen más tervei vannak, ő állítólag vásárolgatna belőle. – Arra költik, amire akarják, nincs beleszólásom. Rossz érzés, hogy egy millióval kevesebb, de megígértem nekik, és hát a muszáj az nagy úr – mesélte beletörődötten Soma.

forrás
Hirdetés

 
Jófogás
Facebook-csoport · 140 478 tag
Csatlakozás a csoporthoz
 

Related Post

Neked mi a véleményed? Szólj hozzá!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.