Stohl András: “Azt hittem, soha többet nem lesz ilyen, most mégis belekényszerültem”

Stohl András: “Azt hittem, soha többet nem lesz ilyen, most mégis belekényszerültem”

Hirdetés

Felelevenedtek a 6 évvel ezelőtti események.

Hirdetés

Újra magára öltötte a rabruhát Stohl András, persze nem a való életben, hanem egy filmszerep kedvéért. Stohl a Valami Amerika 3. részében tűnik fel, ahol ironikus módon szinte egykori önmagát alakítja. Stohl karaktere kábítószerezik és börtönben ül, éppen ezért a film rendezője, Herendi Gábor félve kérte fel Bucit a szerepre.

“Zavarban voltam, mert nem tudtam, hogy Buci hogy viszonyul ehhez a dologhoz, de azzal tisztában voltam, hogy alapvetően vagány és bevállalós. Már régóta szerettünk volna együtt dolgozni, így félretettem mindent, és előálltam az ötlettel, de ő nagyon hamar igent mondott. Nem sokat gondolkozott. Ez a szerep róla szól, neki lett kitalálva. Azt gondoltam, hogy ez egy jó poén, és abban is biztos voltam, hogy ebből nem tud rosszul kijönni. Azt hiszem, hogy az önirónia az egyik legnemesebb dolog, és az övé az egyik legviccesebb szerep. Remélem, a nézőknek is tetszik majd.” – mesélte Herendi a Lokálnak. Stohl a lehető legjobban reagált a felkérére: azonnal igent mondott.

Hirdetés

“Nagyon jól éreztem magam a forgatás alatt, igazi örömjáték volt. Amikor a rendező, Herendi Gábor felkért a szerepre, meglehetősen zavarban volt, mert ugye erős utalások vannak arra, hogy börtönben voltam. Én azonban úgy gondolom, ahogy a híres cyranói mondás tartja: „Kigúnyolom magam, ha kell, de hogy más tegye, azt nem tűröm el.” Szóval inkább én figuráztam ki saját magam. Nyilván nem volt jó érzés újra rabruhát felvenni. Azt hittem, soha többet nem lesz ilyen, most mégis belekényszerültem. De biztos lesz még az életemben olyan, amikor a színpadon fel kell venni valami hasonlót. Érdekes helyzet ez nagyon. Remélem, hogy az embereknek tetszik majd, és pozitívan jön le” – tette hozzá Stohl a lapnak.

forrás
Hirdetés

 
Jófogás
Facebook-csoport · 140 478 tag
Csatlakozás a csoporthoz
 

Related Post

Neked mi a véleményed? Szólj hozzá!