0

Sú­lyos titok de­rült ki az ön­gyil­kos, vi­lág­baj­nok ma­gyar spor­to­ló­ról

Har­minc­hét éve­sen  ve­tett véget az éle­té­nek Kor­mány Mi­hály, a leg­na­gyobb izom­tö­megű ma­gyar test­építő.

A sportág minden jelentősebb alakja megemlékezett közösségi oldalán Kormány Mihály testépítőről, ám a legtöbben nem tudják, mi történt a 37 éves fiatalemberrel.

Óriási tehetség volt, amit itthon soha nem ismertek el igazán. Mindig csak a hiányosságait sorolták, ám amiben egyedülálló volt, afölött elsiklottak – írta Kormányról Vida Zoltán, Mihály edzője.

A világbajnoki címe után népszerű lett, mindenhová hívták, vele voltak tele a német testépítő-magazinok. Érzelmileg egy 12 éves szintjén állt, tiszta lelkű volt, de meggondolatlan – tette hozzá Vida.

Mint kiderült, Mihályt hangulatingadozások és súlyos depresszió kerítette hatalmába, ezért megbízhatatlannak tartották. Akadt, amikor nem ment el egy fontos rendezvényre, annyira magába zuhant. Ilyenkor az sem érdekelte, hogy mennyi pénzt veszít azzal, ha otthon marad. Majd olyan sérülései lettek, hogy úgy döntött, visszailleszkedik a civil életbe, ám, úgy tűnik, az sem sikerült neki. Egyre rosszabb állapotba került lelkileg. Elszigetelődött, régi társaival sem tartotta a kapcsolatot, írja a Blikk.

forrás:https://ripost.hu

Szólj hozzá

admin

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.