0

Szandi szívszorító vallomása. Ezt kellett eddig eltitkolnia

Utólag már megbánta.

Kedd este elrajtolt az Appra magyar!, Liptai Claudia új műsora, melyben mindenkit foglalkoztató kérdéseket boncolgatnak a stúdióban lévő sztárvendégekkel, és a tévénézőkkel.

A heti sztárvendégek között szerepel a műsorban Szandi is, aki az egyik kérdésnél: “Vajon boldogabbak-e a gazdagok?” szívszorító titkot osztott meg gyermekkorából.

Szandi elárultal, hogy gyerekkorában náluk előfordult, hogy fagyira sem volt pénzük. Az énekesnő az adás után a Lokálnak is mesélt erről:

– Amikor hat-hét éves voltam, nem voltunk túl jó anyagi helyzetben. Emlékszem egy esetre: fagyizni hívtak az osztálytársaim, de amikor pénzt kértem rá édesanyámtól, ő széttárta a karját és azt mondta, sajnos most ezt nem engedhetjük meg magunknak. Nem mertük elmondani, hogy anyagi problémák miatt nem mehetek. Inkább azt lódítottam, hogy nem érek rá, családi programunk van. A mai napig pontosan emlékszem, hogy milyen feszítő érzés volt ez belülről, nem tudom elfelejteni. Utólag persze azt gondolom, hogy egyáltalán nem kellett volna titkolni, hisz miért lenne baj, ha valaki szegény. De akkor ezt nagyon szégyelltük – mondta Szandi, akinek az édesapja raktárvezető, édesanyja pedig bérszámfejtő volt.

– Anyukám akkor határozta el, hogy ez így nem mehet tovább. Négy-öt mellékállást is elvállalt, hogy jobban éljünk. Tudni kell róla, hogy koraszülöttként jött világra, ezért neki már a legelső pillanattól meg kellett küzdenie a túlélésért. Nehéz volt a gyerekkora. Persze miután 13 évesen elindult az énekesi karrierem, már én is segítettem, ahogy tudtam – tette hozzá Szandi, aki szeretné, ha férjével, Bogdán Csabával közös gyermekeik tudnák, hogy milyen szerencsések. Blanka 17 éves, középső gyermekük, Domi 15, míg a legkisebb, Csabika már 11 éves.

– A mi gyerekeink sem kaphatnak meg mindent. Minden hónapban kapnak zsebpénzt, de cserébe részt kell vállalniuk a teendőkből. Rengeteget beszélgetünk ezekről a dolgokról, mert számunkra nagyon fontos, hogy a gyerekeink igazi értéket kapjanak és meg tudják becsülni azt, amink van.

forrás

Szólj hozzá

admin

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.