0

Százmilliós bukás és megélhetési gondok: szörnyű titokról mesélt Schobert Norbi

Eddig senki nem tudta, mi van a csillogás mögött

Schobert Norbiról és családjáról sokan azt gondolják, hogy sikeres üzletemberként és egy egész fitnessbirodalommal a hátuk mögött az anyagi problémákat hírből sem ismerik. Norbiék meg nem azok a panaszkodós típusok, így évekig fogalmunk sem volt róla, milyen küzdelmes időszakon mentek keresztül. Norbi most Hajdú Péternek mesélte el az Esti Frizbiben, hogy az Update biznisz bizony nem indult fényesen:

“Ki kellett fizetnünk a gyártókat. Eladtam két kocsimat, a motorcsónakomat. Amink volt, mindent beraktunk a cégbe, hogy tudjuk gyártani a termékeinket. Volt, hogy nem bírtam kifizetni a villanyszámlát” – mesélte a műsorban Norbi.

Mire befutott a cég és rendeződött a család pénzügyi helyzete, jött az újabb csapás: a 2015-ös Buda Cash botrány őket is súlyosan érintette anyagilag.

“Láttuk, amikor a rendőrautók megálltak a Buda-Cash előtt, ahogy híre ment, hogy tönkrement a brókercég. Hét-nyolc hónapig ültek a 140 millió forintnyi részvényeinken, amik végül elszálltak. És tudják, mennyit kaptam kártérítésként vissza? 407 ezer forintot. A banknak azonban tartoztam, adtak 24 hónapos törlesztési lehetőséget, úgyhogy havi hatmillió forintot hordtam be a bankba, amibe azt hittem, hogy belerokkanok, mire kifizetem” – mesélte Norbi.

(Lokál)

Szólj hozzá

admin

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.