0

Szenvedélyéről vallott Majka: “Legutóbb egy raklap pénzt buktam”

Majka szenvedélyes pókerjátékos, ám neki ez nem csak egy pénzszerzési lehetőség, hanem olyan kikapcsolódás, amire szüksége van a rengeteg munka után.

Elfoglalt műsorvezetőként és családapaként Majka már nem jár annyit kaszinóba, mint korábban, bár a Budapest Poker Openen idén is asztalhoz ül. Az ózdi rapper elmondta, hogy nagyon szereti azt a közeget, hiszen sok régi ismerőssel találkozik és jól érzi magát.

– Bár legutóbb buktam egy raklap pénzt, mégis úgy mentem haza, hogy elképesztően élvezem a versenyzést. Mindig annyi pénzzel kell eljönni, hogy ne érezd túlságosan a hiányát. Ha összeget kell mondanom, akkor 50 ezer forint az, ami a legkisebb tét egy ilyen játék során. Nem félek a függőségtől, hiszen sosem tudnám az összes pénzem eljátszani, főleg pókeren nem – mesélte a HOT! magazinnak a TV2 sztárja.

Majka jelenleg nagyon elfoglalt a munka terén és emellett még apaként is helyt kell állnia.

– Még tíz év van bennem, addig szeretném csinálni ezt az életvitelt. Három részre kell szakadnom: meg kell felelnem rapperként, műsorvezetőként és édesapaként, de nagyon igyekszem. Szerintem annyit vagyok velük, amennyit kell. Hajni egyébként is megőrülne, ha állandóan otthon ülnék – magyarázta Majka, aki azt is elmondta, hogy a fiai sok mindenben hasonlítanak és nagyon örülne egy kislánynak is.

forrás

Szólj hozzá

admin

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.