0

SZERETNÉM MEGOSZTANI VELETEK AZT, AMIT A KISLÁNYOMMAL ÁTÉLTEM EBBEN A MAGYAR KÓRHÁZBAN! HÉTFŐN VETTÉK KI A MANDULÁJÁT ÉS NAGYON MEGLEPŐDTEM AMIT ITT TAPASZTALTAM!

Szeretném megosztani veletek azt, amit a kislányommal átéltem Ebben a magyar kórházban! Hétfőn vették ki a manduláját és nagyon meglepődtem amit itt tapasztaltam! 

 

Tünde Buliczka osztotta meg az alábbi bejegyzést az egyik facebook csoportban:

Most hétfőn vették ki a kislányom manduláját a Szent László kórházban. Nagyon jó volt látni, hogy itt a fül-,orr-,gégészeten csupaszív emberek dolgoznak. Képesek voltak egy kis szobában egyszerre 3 beteggel foglalkozni, mindezt humorral, mosollyal.

Az orvosoktól a nővéreken keresztül, mindenki csupa báj és segítőkészség. Vannak nagyon jó emberek az egészségügyben, akiket meg kell becsülni. Pocskondiázás és a sok negatív hozzáállás senkin sem segít. Vannak olyan helyek, ahol igenis jó az egészségügyben dolgozni, mert van emberség az emberekben.

Csak a sok rossz helyett a napi kicsi jó dolgokra kellene koncentrálni…tiszteletem minden orvosnak és nővérnek, akik nap.mint nap felveszik a harcot!


Annyi rosszat hallani a mai világban az egészségügyről és a benne dolgozókról, ezért arra szeretnék kérni mindenkit, hogy bárkinek, akinek volt pozitív tapasztalata ezzel kapcsolatban az ossza meg,mutassuk meg, hogy igenis léteznek olyan helyek, ahol még törődnek az emberekkel a kórházakban…. 

Ossztátok, hogy minél több emberhez elérjen ez a történet!

Szólj hozzá

admin

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.