Szinkronizálás közben lett rosszul Molnár Piroska! Azonnal műteni kellett!

A Kossuth-díjas színésznő azért a munkáját még befejezte előbb! 

Hirdetés

Elképesztő erőről tett tanúbizonyságot a legendás Molnár Piroska színésznő. A nemzet színésze a Kossuth- és Jászai Mari-díjas legenda szívesen vállal szinkronszerepeket is és nem az a fajta hazai művész akinek bármilyen sztárokra jellemző allűrjei lennének.

Hirdetés

Még akkor sem hagyta abba a munkát mikor egyik nap a szinkronstúdióban rosszul lett. Folytatta a munkát:

„Az egyik szinkronstúdióban lettem rosszul, de végigcsináltam a munkát. Amikor hazaértem, megmértem a vérnyomásomat és a pulzusomat. Felhívtam az orvosomat, mondom neki, hogy harmincegyes a pulzusom. Kérdezte, nem ájultam-e el, mert ilyen pulzussal általában az történik. Hát, mondom, mások biztosan elájultak volna, de én nem! Azt kérte, hogy azonnal menjek be hozzá. Ott már várt rám egy csomó doki, rögtön vittek műteni. Ebből gondoltam, hogy valami nagy balhé lehet velem, de nem féltem, mert nem voltam rosszul, nem éreztem semmi kellemetlent. A műtétet végző orvosnak még mondtam, úgy csinálja, hogy nekem vasárnap előadásom van, játszanom kell. Csütörtökön berakták, vasárnap pedig már ott álltam a színpadon.”

A színésznő mindössze pár nappal a műtét után már dolgozott is!

„Annak örülök, hogy nem estem le a lábamról, nem az agyam ment el és nem lettem magatehetetlen, nem szorulok más segítségére. Ez jó. Hetvenegy évesen ez nagy dolog”

Mesélte Piroska a másfél évvel ezelőtt átélteket.

Hirdetés

forrás
Hirdetés

 
Jófogás
Facebook-csoport · 140 478 tag
Csatlakozás a csoporthoz
 

Related Post

Neked mi a véleményed? Szólj hozzá!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.