0

Szívszorító részletek a magyar modell haláláról: azután újult ki a daganata, hogy újra rátalált a szerelem

Budapest — Hiába bízott és küzdött, szervezete végül feladta a harcot – 3 év után hétfő este elhunyt a világhírű magyar aktmodell, Amina Malakona (†31).

A hazai és amerikai Playboy címoldalán többször feltűnt fiatal  halálhíre barátait és ismerőseit sokként érte. Mindenki melegszívű lányként emlékszik rá.

– Három éve sminkeltem őt – kezdte Nyúl Alexandra. – Közeli barátság ugyan nem fűzött hozzá, de nagyon kedves, aranyos, barátságos lányként ismertem meg – árulta el a sminkes.

Tóth Sándor, az egyik legnagyobb hazai modellügynökség vezetője így emlékezett Ami­nára:

– Ez sajnos mindent elhomályosít most, nagyon lesújtó! – írta Facebookoldalán.

– Jó viszonyban voltunk, nagyon megrendített a halála! – mondta Kustánczi Lia modell és lemezlovas.

A Blikkben többször írtunk a lányról.

– A lábamban már lassan több mint két éve visszatérő izomgyulladás rosszabbodott, ezért Amerikában kerestünk egy specialistát, akinek a módszere, úgy néz ki, végre hatásosnak bizonyul – mesélte még 2013-ban Amina, akit akkor Arnold Schwarzenegger legjobb barátja, Franco Columbu csontkovács kezelt.

Fájdalmai azonban elviselhetetlenné váltak. 2014-ben kiderült: rossz­indulatú daganattal küzd.

– Az operáció után magatehetetlen voltam: másfél hónapig mankóztam, újra meg kellett tanulnom járni. Kizártam a külvilágot, átértékeltem az életem. Miután az utolsó CT-leleteim is negatívak lettek, visszatért az életkedvem, sportolni kezdtem – újságolta már boldogan 2014-ben.

Képtalálat a következőre: „Amina Malakona”

Kálváriája azonban folytatódott: az elmúlt 3 évben információink szerint felbomlott az eljegyzése egykori pornósztár kedvesével. Úgy tudjuk, újra rátalált a szerelem, de nem sokáig élvezhette a boldogságot: daganata váratlanul kiújult.

Instagramján szeptember óta nem hallatott magáról, akkor az utolsó képet Mia nevű 9 hónapos kiskutyájáról posztolta.

Hetek alatt is kiújulhat

Dr. Kóczán István belgyógyász szerint valószínűleg csontdaganattal küzdhetett a csinos modell. Mint mondta, a daganatos megbetegedések nagyobb valószínűséggel agresszívak a fiatalok körében. – A csontdaganatok jó része a súlyosabb daganatformák közé tartozik. Kiújulása öt éven belül bármikor várható, az hetek, hónapok alatt is lehetséges – mondta.

forrás

Szólj hozzá

admin

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.