0

Szörnyű állapotban van a rákos Terry Black: már mozdulni is alig tud

Interjút adott a nagybeteg művész.

Pár hónapj derült ki, hogy Terry Blacknél ismét kiújult a daganatos megbetegedés. A művész eddig négyszer győzött a gyilkos kórral szemben, ám mostanra elfáradt: azt nyilatkozta, nem vág bele mégegyszer a harcba.

“Már nem hagyom magamat megoperáltatni. Most időre van szükségem, hogy végiggondoljam, hogyan tovább. Dani 16, Fannika 13 éves. Én pedig még a legrosszabb esetben is élek egy évet. Öregebb lettem, nincs már meg bennem az a küzdőszellem. Kell egy kis idő, hogy lássam, mit kell tennem” – nyilakozta akkor.

Azóta Terry Balck szinte eltűnt a nyilvánosság elöl. Az üzenetekre sem válaszol és napokig fel sem kel már a rosszullétek miatt. A Bors most megszólaltatta egy közeli barátját, Bangó Marika énekesnő férjét, Horváth Elemér muzsikust, aki nem sok jót tudott mondani a lapnak:

“Két napja beszéltünk vele, körülbelül így kétnaponta szoktunk. A legutóbbi beszélgetéskor egész jó hangulatban volt Terry, még poénkodott is. De összességében nagyon nincs jól sajnos. Többféle ke­zelést kap, ebből az egyik na­gyon megviseli, van, hogy két napon át a sötét szobában fekszik mozdulatlanul. Azért nincs a neten sem, nincs ereje beszélgetni.”

(borsonline)

Szólj hozzá

admin

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.