A SZÜLŐK TELJESEN LEDÖBBENTEK, AMIKOR A CSALÁD ÖRÖKBEFOGADOTT KUTYÁJA MEGHARAPTA 17 HÓNAPOS KISLÁNYUKAT! ELKÉPESZTŐ MI VOLT AZ OKA:

A család nemrég örökbefogadott kutyája rettentően megijesztette a szülőket, amikor látszólag minden ok nélkül megragadta a karjánál kislányukat és odébb dobta.

Hirdetés

Khan még csak négy napja volt a családnál, mikor is ez a váratlan és ijesztő dolog történt. A kutya épp a 17 hónapos kislánnyal játszott a kertben amikor a kutya hirtelen elkapta a kislány pelenkáját és odább dobta őt.

Hirdetés

Mikor az édesanya ezt meglátta az ablakból, azonnal kirohant a kertbe, felkapta a kislányt és elvitte onnan.

Hirdetés

 Khan nagyon agresszív lett, először csak odébb lökte a kislányomat, aztán mikor ez nem működött, egyszerűen megfogta a kislányomat a pelenkájánál fogva és egy méterrel odébb dobta őt. Csak utána vettem észre, hogy miért is vált ilyen harciassá.

– mesélte az édesanya

Hirdetés

 

Az anya lábánál a világ egyik legmérgesebb kígyója volt megbújva a fűben. Khan tehát ösztönösen cselekedett amikor a kislányt odébb dobta.

Hirdetés

 Észrevettem, hogy Khant megmarta a kígyó, ezért azonnal állatorvoshoz vittem, ahol ellenmérget kapott. Most már szerencsére jól van!

Khan ösztönös és hősies cselekedete megmentette a kislány életét.

Ha szerintetek is dicséretet érdemel hősies tette, akkor kélek oszd meg ezt a történetet!

Hirdetés

Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha neked is elnyerte e tetszésedet!
Hirdetés


Neked mi a véleményed? Szólj hozzá!