Ta­xi­sok ta­lál­tak rá a kó­borló Cur­tisre,mentőt hívtak hozzá

Mi­u­tán a rap­per se szó, se be­széd fa­kép­nél hagyta a kon­cert előtt Maj­kát és a kö­zön­sé­get, égre-földre ke­res­ték.

A szeged.hu információja szerint Curtis ugyan elutazott a csapattal Szegedre, de ott is a droghoz nyúlt, majd egyszerűen eltűnt a koncert helyszínéről, és Majka végül nélküle állt színpadra. Ebben a felfokozott idegállapotban szaladt ki Majka száján, hogy nem folytatja az együttműködést Curtisszel.

A portál arról is írt, hogy hajnalban a SZIN-en már arról pletykáltak, hogy a rapper a szegedi utcákról került elő rossz állapotban, ezért a helyi kórház sürgősségi osztályára szállították. A kórház és a mentőszolgálat ugyan nem erősítette meg a szóbeszédet, de egy helyi taxis érdekes adalékkal szolgált lapunknak.

Kora este érkezett egy kérés a rádión, hogy Curtis eltűnt, és feltehetően valahol Szegeden és környékén kóborol beszámíthatatlan állapotban, ezért figyeljünk, és ha meglátjuk, értesítsük a mentőket, vagy próbáljuk meg legalább a fesztiválra vinni, hogy a csapata gondozásba vegye.

Nem sokkal később egy kolléga megtalálta és mentőt hívott hozzá…
– mesélte a %Ripost%-nak a szegedi taxis.

forrás

Szólj hozzá

admin