1

TEGNAP A KÁVÉZÓBAN 20 EZRESSEL FIZETTEM, MAJD A PINCÉR 2 PERC MÚLVA, KÉTEZERBŐL ADOTT VISSZA! ERRE HÍVTAM A FŐNÖKÉT, AKI A LEGGYALÁZATOSABB DOLGOT TETTE!

Tegnap a kávézóban 20 ezressel fizettem, majd a pincér 2 perc múlva, kétezerből adott vissza! Erre hívtam a főnökét, aki a leggyalázatosabb dolgot tette! 

Az alábbi bejegyzést, tegnap egy úriember osztotta meg, az egyik legnagyobb facebook csoportban a Pesten Hallottam-ban. Sajnos nem egy kellemes sztori, viszont annál tanulságosabb. Teljességgel megdöbbentő, hogy ehhez fogható dolog megtörténhet egy ilyen kávézóban vagy bárhol máshol! A történet itt olvasható :

 

 

Forrás

Szólj hozzá

admin

One Comment

  1. Hát minket is megpróbálnak átverni uton-utfélen ! Vajdasági vagyok és sokat utazunk négyesbe ! Majdnem minden alkalommal mikor Magyarországba érünk, mindig megpróbál-nak átverni ! Egy eset ! Egertől pár Km-re egy lovarda vendéglőjében ebédeltün ! Hárman pisztrángot én meg Bécsi szeletet ! Fizetéskor kértük a számlát , mejen négy hal volt és egy Bécsi ! Megkérdeztem a pincérnőt hogy éhes-e , és szeretne-e pisztrángot ebédelni ? Csodálkozott ,hogy merek ijet kérdezni ? Mikor megmutattam és elmagyaráztam neki a számlát , meg azt is hogy időközben kiment megnézni a kocsink rendszámát ! Külföldijek – na ezeket átbaszom ! Nem sikerült !

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.