0

TEGNAP A KISLÁNYOMMAL ELMENTÜNK AZ INTERSPARBA BEVÁSÁROLNI! AZ AUTÓBA PAKOLÁSKOR ODAJÖTT HOZZÁNK EGY FÉRFI, MEGÜTÖTT, MAJD ELVITTE A TÁSKÁMAT! EZT AZ EMBERT KERESSÜK! OSSZÁTOK!

Tegnap a kislányommal elmentünk az Intersparba bevásárolni! Az autóba pakoláskor odajött hozzánk egy férfi, megütött, majd elvitte a táskámat! Ezt az embert keressük! Osszátok!

 


Az 5 éves kislányommal a szokásos munka utáni bevásárlást tartottam tegnap 2017.08.21-én, amikor is odajött hozzánk egy kedves, közvetlen, viszonylag jól szituált férfi. Tőlünk 10-15 méterre parkolt egy Volkswagen Borával. Látta, hogy annyi csomagom van, hogy elkél a segítség, főleg a kicsikém már elég nyűgös, álmos, fáradt volt.

A lényeg, hogy segített bepakolni és egyszer csak benyúlt az autóba a táskámért…amikor számon kértem, szó nélkül többször pofon vágott, a földre estem, majd elvitte a táskámat, benne minden iratommal, pénzemmel… A hó végéig elegendő összeg volt benne…50 ezer forint körülbelül. Minden egyes forintnak meg lett volna a helye, nem is beszélve arról, hogy az igazolványaimat is újra kell csináltatnom majd..

A biztonsági kamerák rögzítették az esetet, viszont túl nagy segítséggel nem szolgál a rendőrségnek, ahogy észrevettem. Ezért hozzátok fordulnék! Nagyon szépen kérlek, aki felismeri a következő leírás alapján a férfit, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányságot. (Cím: Budapest, Teve utca 4-6., 1139 Telefonszám: (1) 443 5800)

A férfi 40 év körüli volt, 185cm, rövid barna hajú, sportos fizikumú. Sportruházatban volt, egy fluoreszkáló zöld – fekete melegítő szettben. Különös ismertető jele az alkarján lévő “La Fiesta” feliratú tetoválás, ami egyből szembetűnt, amikor odajött. Nagy feliratról van szó, kb 25 cm. Nagyon kedvesnek és intelligensnek tűnt, biztos, hogy nem roma származású a barna bőre ellenére.


KÉRLEK SZÉPEN SEGÍTSETEK MEGTALÁLNI, legalább egy MEGOSZTÁSSAL! Talán egy ismerősötök felismeri a támadónkat… Jázminkámra azóta folyamatosan síró rohamok törnek…Nagyon meg van még mindig rémülve.

Szólj hozzá

admin1

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.