0

TEGNAP BEUGROTTAM A SZEGEDI MEKIBE, MERT FARKAS ÉHES VOLTAM. AMI EZUTÁN JÖTT, AZT MÉG A LEGNAGYOBB ELLENSÉGEIMNEK SEM KÍVÁNNÁM..!

Az alábbi levelet egy fiatal anyuka osztotta meg a facebookon.
Sziasztok!
Én mindig is nevettem az ilyen kajás “horror” sztorikon, egészen tegnapig.. Sajnos mostmár tapasztalatból állíthatom, ez bárkivel megtörténhet, ami egyrészt nagyon szomorú és sok kérdést is felvet..

 

Úgy gondolom ez is megér majd egy percet az időtökből.
Tegnap a szegedi Kárász utcai mekibe ugrottam be, mert nagyon megéheztem munka után.
Rendeltem is egy sajtburgert és a másik nagy kedvencemet a  csirkés mcnuggets-t.
A sajtburgert nagyon hamar megettem, hisz farkas éhes voltam, és a mcnuggets maradt utoljára. Így azt már lassabban ettem, de MILYEN JÓL TETTEM! Gyerekek! Én ilyet nem éltem még át a kerek 30 évem alatt! A képen látható kukac vagy lárva volt benne!!! Azóta is hányingerem van, ha eszembe jut.. Majdnem ott a meki közepén elhánytam magam! Azonnal szóltam a srácnak aki kihozta és megmutattam neki, HOGY EZ MI??!! Szinte sokkot kapott a látványtól és azonnal elnézést kért, majd visszaadta az árát a kajának… mondjuk még szép..!

A sokktól alig tértem még magamhoz, de azért a panaszkönyvet elkértem és szépen megírtam mit gondolok erről a helyről! Amit megmondom őszintén kicsit “sajnálok” is mert évek óta eszek itt és így még nem jártam…!

Csak ennyit szerettem volna mondani, VIGYÁZZATOK a gyors éttermi kajákkal legyen az meki, burger king , kfc akármi!

Úgy tűnik nem is olyan szigorú ám, az a fránya minőség ellenőrzés, ugye?

Köszönöm, hogy meghallgattatok.
Kovács Noémi, szegedről.

Szólj hozzá

admin1

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.