Teljesen kikészült Sebestyén Ági! Fenyegető üzenetekkel zaklatják

Budapest — Sebestyén Ági (31) kikészült, állítása szerint exe, a ValóVilágból megismert Lóri (24) folyamatosan zaklatja.

Hirdetés

Úgy érzi, a férfi nem képes feldolgozni, hogy ő már továbblépett, fenyegető üzeneteket ír és többször megpróbált bejutni a lakásába. Ági korábbi exével, Pumped Gabóval is sokat küzdött, mire elváltak útjaik, akkor azt hitte, Lóriban megértő párra lelt, de már azt kívánja, bár soha ne ismerte volna meg a férfit.

Hirdetés

– A kapcsolatunk alatt az volt a gond, hogy gyerekesnek tartottam, de most már infantilisan viselkedik, és kezdek félni tőle. Utoljára még együtt vacsoráztunk, de már ott is elmondtam neki, hogy vége. Nemrég megfenyegetett egy üzenetben, hogy ha nem fogadom vissza, akkor stílust vált, és megmutatja, milyen, ha bekeményít – mesélte az egykori fintneszedző. Ági elmondása szerint Lóri már a kapcsolatuk alatt is gyakran féltékenykedett, követte őt, illetve elolvasta az üzeneteit.

Hirdetés

– Ijesztő, nem merek egyedül maradni. Ott tartok, hogy ha nem hagy fel ezzel, akkor a rendőrséghez fordulok, mert ez már tényleg sok! A CIKK ITT FOLYTATÓDIK…

forrás
Hirdetés

 
Jófogás
Facebook-csoport · 140 478 tag
Csatlakozás a csoporthoz
 

Related Post

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.