1

Tízezrek követelik George Soros terroristává nyilvánítását

A Fehér Ház weboldalán már több mint hetvenezren írtak alá egy petíciót, ami követeli G. Soros terroristává nyilvánítását és a hozzá köthető szervezetek teljes vagyonának lefoglalását.

“Az Igazságügyi Minisztérium azonnal nyilvánítsa George Sorost és szervezeteit, azok tagjait belföldi terroristává, és foglalja le a hozzájuk köthető összes szervezeti- és magánvagyont a civil vagyonelkobzás (Civil Asset Forfeiture) törvény alapján” – áll a petícióban.

Az augusztus 20-án indult petíció azzal vádolja Sorost, hogy zendülést szít és destabilizálni próbálja az Egyesült Államokat, azáltal, hogy olyan szervezeteket hoz lére és finanszíroz, melyek az alkotmányos rend összeomlását próbálják előidézni.

A petícióban emellett az áll, hogy Soros befolyás alá vonta a Demokrata Pártot és az amerikai kormány jelentős hányadát.

forrás

Szólj hozzá

admin

One Comment

  1. Nagyon helyes ! soros györgy egy terrorista és orbán viktor és kormánya is !
    Az ő mindenkori tanítványa neveltje és ezernyi gépezete Magyarországot is beszőtte ! Feleljen és teljes vagyonelkobzás ,számláinak ,alaoítványainak a számláit is mindent zárolni !!! Mocskos soros sátánista szektavezér ,posvány népirtó ,a világ ,és a magyar lakosság egyik megnyomoritója !
    Pusztúljon a sátán fattya !!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.