TÖBBET MOND MINDEN SZÓNÁL! EZ A KÜLÖNBSÉG AUSZTRIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT!

Ez a videó még egy perc sincs, mégis, mindennél jobban elmondja mekkora különbség van Ausztria és Magyarország között. Legalább is, ami az utak állapotát illeti…

Kisalföld olvasója rendhagyó, ám annál beszédesebb videót készített. Ez a videó még egy perc sincs, mégis, mindennél jobban elmondja mekkora különbség van Ausztria és Magyarország között. Legalább is, ami az utak állapotát illeti…

Ezt írja a videó készítője:

“Valaki végre értelmesen magyarázza el, mi a különbség Magyarország és Ausztria hótakarítási módszere között. Ausztriában szinte száraz utakon, rendes tempóban lehet közlekedni, itthon pedig fehérek az utak a hótól.

A felvételt a Fertőd-Pamhagen határátkelőnél készítettem Ausztria felől érkezve. Látszik, hogy az Ausztriában rendben van az út, utána más világ jön. Pedig nagyjából egyenlő mennyiségű hó esett a határ mindkét oldalán. Mi teszi a különbséget?”

– teszi fel a költői kérdést a Kisalföld olvasója, akinek a videóját 10 ezer forinttal jutalmazta a lap, és hát teljes joggal – nem könnyű ilyen rövid idő, 45 másodperc alatt ekkora utat bejárni.”

 

Add tovább, oszd meg, hogy másokhoz is eljusson! 

 

Szólj hozzá

admin